VISTAGE Chair!

Gepubliceerd op 5 augustus 2018 om 15:16

Vorige week heb ik de training gevolgd en daarmee ben ik één van de eerste VISTAGE Chairs in Nederland!
VISTAGE is een wereldwijde en toonaangevende organisatie met meer dan 23.000 leden in 23 landen. Binnen VISTAGE helpen zakelijke leiders elkaar met hun grootste uitdagingen en kansen.

Lid zijn van VISTAGE betektent efficiënt, gestructureerd en in een volledig vertrouwelijke omgeving leren van de besten. Dit gebeurt zowel met andere, gelijkgestemde eindbeslissers van organisaties, als door executive coaching en workshops door eersteklas sprekers. Hierdoor nemen VISTAGE leden betere beslissingen en groeien bedrijven van VISTAGE leden 2.2 maal sneller dan vergelijkbare MKB bedrijven.

De VISTAGE chair zorgt voor een groep en een omgeving waarin maximaal resultaat bereikt wordt met elkaar.

Wat doet u om uzelf te blijven ontwikkelen, betere beslissingen te nemen en daarmee uzelf en uw organisatie verder brengen?

Deelname aan een inspirerende VISTAGE-Groep is op basis van wederzijdse selectie: Brengt VISTAGE toegevoegde waarde voor u als lid én voegt u waarde toe aan de groep? Het idee achter VISTAGE: de besten leren van de besten. Want van wie kunnen ondernemers nu beter leren dan van andere, succesvolle ondernemers?

Wilt u ook groeien als CEO/eindverantwoordelijke in uw bedrijf, in uw privé-leven en in uw maatschappelijke omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.